Autostickers / belettering

U kunt bij ons terecht voor autobeletteringen / stickers op o.a. auto's, ramen/gevels en reclameborden.

  • beeld5-reclamebureau-maurice.pbg

    U kunt mij bellen van 9:00 tot 22:00u

    Mijn naam is Maurice, ik sta u graag te woord en ben ook 's avonds bereikbaar! 
    Tel: 06 23 24 24 05

Offerte aanvragen? Of heeft u een vraag? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op.

Invalid Email
beeld5-auto-stickers-belettering-54892

Autobelettering al vanaf €145,-

Bedrijfsauto's of andere voertuigen bieden een mooie kans om uw bedrijf onderscheidend te presenteren. Uw bedrijfsauto of wagenpark is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. De auto is op deze manier een reclamebord, of de auto nu stil staat of rijdt. Indien u meerdere bedrijfsauto's heeft, vergroten deze de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Op het gebied van autobelettering is bijna alles mogelijk. Van alleen een logo met adresgegevens tot het compleet inpakken van de auto in full color, zodat de huidige kleur niet meer zichtbaar is.

De bestickering, bijvoorbeeld alleen een logo, kan geplakt worden op de zijdeuren voor een subtiel resultaat of aangebracht worden over de hele auto.

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eerst nemen we contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt altijd eerst (vrijblijvend) een voorbeeld van het ontwerp. Zodra deze door u is goedgekeurd gaan wij er mee aan de slag. Wij verzorgen zowel het ontwerp als het bestickeren van de auto.

Bestickeren op locatie is in de meeste gevallen mogelijk. Dit bespreken we van te voren.

Om een vrijblijvende offerte te maken hebben wij het volgende nodig:

  • merk en type van de auto (of het kenteken)
  • uw ontwerp als u daarover beschikt
  • uw wensen zodat wij hiervoor een ontwerp kunnen maken

Het zelf aanleveren van een eigen ontwerp is zeker mogelijk. Hiervoor krijgt u een voordelige offerte op maat.

Het te bestickeren voertuig dient zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Een standaardprogramma van een wasstraat of zelf goed het vuil afspoelen is voldoende. Vooraf poetsen is niet aan te raden.

Wij het raden het af om het voertuig direct na de autobestickering te wassen, maar adviseren om hier twee tot drie weken mee te wachten.

Overigens is het wassen van een voertuig in de wasstraat altijd op eigen risico. Normaal gesproken kan de auto met stickers prima door een wasstraat, echter intensieve programma's van de nieuwste wasstraten zouden invloed kunnen hebben op de lijm.

Ja, dat kan voorkomen. Na het verwijderen van de stickers kan er nog een wazige afdruk op de auto achterblijven. Dit is niet te vermijden.

Door invloed van de zon wordt de laklaag van de auto aangetast. Op de plaatsen waar het folie is geplakt, wordt de auto tegen UV straling beschermd. Na het verwijderen van de stickers kan dus kleurverschil ontstaan. Dit is niet te vermijden.

Heeft u een lease auto? Informeer dan bij uw lease-maatschappij. In de meeste gevallen is het aanbrengen van bestickering gewoon toegestaan.

KLEINE IMPRESSIE ONS WERK