Reclamebord / Lichtbak

Een reclamebord laat uw bedrijf opvallen en brengt een boodschap over.

Reclamebord:

Laat uw bedrijf opvallen door middel van een reclamebord. Reclameborden zorgen ervoor dat uw bedrijf zich onderscheidt en u kunt op een opvallende manier uw boodschap overbrengen. Wij leveren reclameborden in verschillende soorten en maten, voor zowel binnen als buiten gebruik. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de montage van het reclamebord. Onze reclameborden zijn van zeer goede kwaliteit en gaan hierdoor lang mee. Het bord is bestand tegen weer en wind. In het ontwerp zorgen we ervoor dat uw boodschap goed wordt overgebracht en dat uw bedrijf zich hierdoor onderscheidt van de rest.

Beeld5-reclamebureau-924

Reclamebord als lichtbak:

Met een lichtbak aan uw gevel bent u zowel overdag als 's avonds goed herkenbaar. Uw winkel of bedrijf zal 's avonds niet meer onopgemerkt blijven. Wij zorgen ervoor dat uw lichtbak een professionele uitstraling krijgt die uniek is en aansluit bij uw huisstijl. Samen met de juiste verlichting en kwalitatief goed materiaal zal de lichtbak een mooie eye-catcher zijn voor uw bedrijf. Een lichtbak kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Een mooie en duidelijke gevelreclame is het gezicht van uw bedrijf! Wij leveren reclameborden in verschillende soorten en maten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Eerst nemen we contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt altijd eerst (vrijblijvend) een voorbeeld van het ontwerp. Zodra deze door u is goedgekeurd, gaan wij er mee aan de slag. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de montage van het reclamebord.

Reclameborden zijn zowel voor binnen als voor buitengebruik mogelijk. Bij binnengebruik kunt u denken aan wegbewijzering (route door het pand), borden/logo aan de muur etc. 

Om een vrijblijvende offerte te maken hebben wij het volgende nodig:

  • Het formaat van de muur of voorgevel
  • De locatie
  • Wat u in gedachten heeft qua bord, mocht u hierover advies willen, dan kunt u ons altijd bellen. 

Het zelf aanleveren van een eigen ontwerp is zeker mogelijk. Hiervoor krijgt u een voordelige offerte op maat.

Wij bieden de volgende materialen aan: Dibond, Trespa, Foamboard, Plexiglas, Display karton, Forex, Kanaalplaat, Geborsteld aluminium, Golfkarton, Re-board. Ook is het mogelijk om plaatmateriaal als freesletters en vormen te gebruiken. Zie hier. 

Voorgevelreclame, makelaar borden, voetbal reclamebord, wegwijsborden, muurreclame, bouwborden en nog veel meer.

KLEINE IMPRESSIE ONS WERK