Skip to content

Raambelettering / stickers

Raamstickers zijn een mooi en relatief goedkoop middel om uw bedrijfspand herkenbaar in beeld te brengen.

Raambeletteringen / stickers

Raamstickers zijn erg populair, ook prijstechnisch en worden vaak gebruikt om uw bedrijfspand zowel aan de buitenzijde als binnenkant herkenbaar in beeld te brengen. Er is een enorme keuze in de materialen, er zijn raamfolies doorzichtig of ondoorzichtig maar ook full color stickers. Tevens kan er gekozen worden voor een matte of glanzende afwerking. Wij adviseren u uiteraard over de juiste keuze.

Stickers kunnen niet alleen geplakt worden op ramen maar zijn ook geschikt voor andere zaken zoals glazen (schuif)deuren, lichtbakken service balies en muren. In principe kunnen stickers geplakt worden op veel verschillende ondergronden zoals glas, hout, beton, karton, plastic en kunststof. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en kijk hier voor een impressie.

We werken uitsluitend met goede kwaliteit stickers zoals:

  • Polymeer wit is erg duurzaam doordat het regen- en zonbestendig is en heeft een onoplosbare lijmlaag. De lijmlaag is milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur.
  • Polymeer transparant is ook erg duurzaam en regen- en zonbestendig. Ook deze lijmlaag is milieuvriendelijk en heeft  een lange levensduur.

 

 

beeld5-reclamebureau-4829255523

Materiaal soorten bestickering

Geprinte vinyl stickers
Een ondoorzichtige full color sticker afgewerkt met glans of mat laminaat. Perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld een bies op een raam of voor een logo op de wand.

Geprinte vinyl stickers in contour
Dit is een geprinte folie waarvan de buitenzijde niet recht is uitgesneden maar in een vorm. Bijvoorbeeld voor een ronde button op het raam.

Gekleurde Folie in contouren gesneden
Deze folie in een bepaalde kleur, zie de kleurenwaaier hierboven. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor losse letters (uitgesneden) op het raam.

Gaatjesfolie (oneway vision)
Gaatjesfolie is bijzonder geschikt voor ramen van glas. Het wordt ook wel 'oneway vision' genoemd. Dit omdat je wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet van buiten naar binnen.

Statische raamstickers
Deze zelf hechtende statische stickers zonder lijm kleven goed op glas oppervlakten. Het te plakken oppervlakte dient wel schoon en stofvrij te zijn.

Transparante stickers
Transparante stickers zijn leverbaar in één kleur of in meerdere kleuren. Voordeel van deze stickers is dat het licht nog door het glazen oppervlakte heen kan schijnen.

 

 

 

Hoe gaan jullie te werk?

Eerst nemen we contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken. Eventueel komen wij langs om de juiste maten op te nemen en om het juiste advies te geven voor uw situatie. U krijgt altijd eerst (vrijblijvend) een voorbeeld van het ontwerp. Zodra deze door u is goedgekeurd gaan wij er mee aan de slag. Wij verzorgen zowel het ontwerp als het bestickeren / plakken op locatie.

Bestickeren jullie ook op locatie?

Bestickeren op locatie is in de meeste gevallen mogelijk. Dit bespreken we van te voren.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te maken?

Om een vrijblijvende offerte te maken hebben wij het volgende nodig:

  • de grootte van het oppervlak
  • het materiaal dat beplakt moet worden
  • uw ontwerp als u daarover beschikt
  • uw wensen zodat wij hiervoor een ontwerp kunnen maken

Kunnen we zelf ook een ontwerp aanleveren?

Het zelf aanleveren van een eigen ontwerp is zeker mogelijk. Hiervoor krijgt u een voordelige offerte op maat.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voor het plakken?

De te bestickeren ondergrond dient zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Zelf zullen we het oppervlakte nog stofvrij maken.

Kunnen bestickerde objecten gewassen worden?

Wij het raden het af het geplakte object direct na de bestickering met water schoon te maken, maar adviseren om hier een paar dagen mee te wachten.

Het gebruiken van agressieve schoonmaakmiddelen dient vermeden te worden. Gewoon schoonmaken kan uiteraard wel.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Wij werken standaard met laminaat al afwerking. Dit is een doorzichtige beschermende folie die over een geprinte full color sticker wordt geplakt. Er kan gekozen worden voor een matte of glanzende afwerking.

Mocht u iets voor korte tijd geplakt willen hebben, dan kan het lamineren achterwege blijven en is de prijs lager.

KLEINE IMPRESSIE ONS WERK

Scroll To Top