Skip to content

Drukwerk

Beeld5 biedt naast het ontwerp ook eigen drukwerk aan zoals flyers/folders, brochures, visitekaartjes en nog veel meer!

 

Flyers & Folders

Flyers en (gevouwen) folders zijn goede producten om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Wij drukken flyers en folders in alle soorten en maten. Zo kunt u voor een zwaardere papiersoort kiezen als u voor een luxere uitstraling wilt gaan. Naast het drukwerk kunnen wij ook het ontwerp op de flyer/folder verzorgen. In overleg met u kiezen we de juiste uitstraling, die bij uw bedrijf past.

beeld5-reclamebureau-drukwerk-5646
beeld5-reclamebureau-drukwerk-42

Brochures

Een brochure is een boekje, bestaande uit meerdere pagina's. Een goede brochure laat uw klanten in één oogopslag zien wie u bent, wat u doet en waarom potentiële klanten voor u moeten kiezen. Een brochure is een mooie aanvulling op een website. U geeft een brochure gemakkelijk mee aan klanten. Ook ontvangt u de brochure in een PDF formaat, zodat deze ook online te gebruiken is.

Enveloppen en Briefpapier

Enveloppen en briefpapier maken deel uit van uw huisstijl. Wij maken een ontwerp wat aansluit op uw gehele uitstraling. Natuurlijk staat uw logo er duidelijk op. Ook staan uw contactgegevens op de enveloppen en briefpapier. Zo herkent de klant uw bedrijf in één oogopslag en straalt het professionaliteit uit.

beeld5-reclamebureau-drukwerk-8
543543

Visitekaartjes

Uw visitekaartje is één van de eerste dingen die potentiële klanten van u in handen krijgen. Daarom is het belangrijk dat visitekaartjes herkenbaar zijn en bij de stijl van uw bedrijf aansluiten. Wij helpen u graag met het creëren van deze goede eerste indruk. We kunnen alle kanten op met de visitekaartjes. Enkelzijdig of dubbelzijdig, verschillende diktes en bedrukking. Wilt u extra opvallen? Dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld glossy letters op een mat visitekaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op voor meer informatie of om voorbeelden te zien.

Relatiegeschenk

Wij helpen u graag door mee te denken met een creatief relatiegeschenk. Wij bieden veel verschillende relatiegeschenken aan zoals sleutelhangers, snoepdoosjes, pennen, bidon, paraplu's en nog veel meer. Uiteraard wordt het relatiegeschenk bedrukt met uw logo en kleuren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

beeld5-reclamebureau-drukwerk-21

Scroll To Top