Skip to content

Webdesign laten maken?

Professioneel, onderscheidend en gebruiksvriendelijk

Website laten maken?

Beeld5 is de specialist op het gebied van webdesign. Een professionele website is natuurlijk erg belangrijk. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Een website met een mooi ontwerp straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Voor ons is het van groot belang dat uw website past bij uw gehele huisstijl. Daarnaast moet een website op een duidelijke en overzichtelijke manier laten zien wat uw bedrijf aanbiedt. De website wordt natuurlijk responsive opgeleverd, dit houdt in dat de website ook op een tablet en smartphone goed te bedienen is.

Hoe gaan wij te werk en wat zijn de tarieven? Klik hier voor een offerte aanvraag.
Wilt u vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Klik dan hier!

32-1

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst bieden wij een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zullen wij een offerte toesturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met het ontwerp!
Tijdens de ontwerpfase blijven in contact. Als het ontwerp helemaal naar uw wens is, gaan wij de website bouwen. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent!

Wat zijn de tarieven en pakketten voor een website ontwerp?

Wij werken met vaste prijzen. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent! U heeft al een website vanaf  €795,-

Wenst u vrijblijvend een offerte? Klik dan hier.

Wat houdt webhosting in en wat zijn hiervoor de kosten?

De pakketten zijn exclusief webhosting. Webhosting houdt in dat de website wordt ondergebracht op een server. Ook is het noodzakelijk dat er een domeinnaam wordt geregistreerd. Wij kunnen de gehele webhosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. De kosten hiervoor bedragen:
Hosting website € 3,95 excl. BTW per maand
Hosting CMS systeem: € 4,95 excl. BTW per maand
Domeinnaam registratie: € 9,95 excl. BTW per jaar (voor een .nl website) 

Heeft u hier meer vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Wat houdt een CMS systeem in?

Een CMS systeem houdt in dat u de website kunt beheren en bijhouden! Nadat wij het ontwerp hebben gemaakt, zorgen wij dat deze aan een gebruiksvriendelijk systeem wordt gekoppeld. Hierdoor kunt u makkelijk en snel foto's en tekst toevoegen en wijzigen. Ook kunt u eventueel extra pagina's aanmaken. Hiervoor krijgt u uiteraard een duidelijke instructie van één van ons.

Mag ik zelf meedenken over het ontwerp?

Wij zullen altijd een ontwerp maken in overleg met u. We willen namelijk dat de website, de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt.
Mocht u wensen hebben over bepaalde foto's, kleurgebruik etc. dan zullen we dit uiteraard meenemen in het ontwerp. Heeft u al een huisstijl? Dan zorgen we dat de website hierop perfect aansluit.

KLEINE IMPRESSIE ONS WERK

Scroll To Top