Freesletters / Vormen

Freesletters brengen uw bedrijfspand herkenbaar in beeld.

Freesletters

Freesletters, uw bedrijf in beeld. Bent u op zoek naar aansprekende wanddecoratie in uw kantoor of in de ontvangsthal? Frees-letters zijn een uitermate geschikte oplossing . Wij bieden deze in diverse materialen, kleuren en diktes. Alle vormen en maten zijn hierbij mogelijk, dus ook uw logo kan in beeld gebracht worden. De freesletters worden door ons gemonteerd en uitgelijnd. Ze zijn van goede kwaliteit en zeer onderhoudsvriendelijk. Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Bewaren

Bewaren

Freesletters met licht

Wilt u de freesetters extra laten opvallen? Wij kunnen de freesletters voorzien van LED verlichting. LED verlichting is verkrijgbaar in wisselende kleuren met een veranderende intensiteit, aan te passen aan de gelegenheid van dat moment. Zo valt uw logo/naam ook in het donker op en bent u al vanaf veraf te herkennen! Freesletters met licht zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Zowel het ontwerp als de montage kan door ons verzorgd worden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Dit zijn losse letters, die uit kunststof worden gefreesd en op de gevel worden bevestigd.

Ook is het mogelijk uw eigen logo uit te frezen. Door letters en logo’s te voorzien van meerdere lagen ontstaat een 3d-effect met een bijzondere en chique uitstraling.

Eerst nemen we contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken. Eventueel komen wij langs om de juiste maten op te nemen en om het juiste advies te geven voor uw situatie. U krijgt altijd eerst (vrijblijvend) een voorbeeld van het ontwerp. Zodra deze door u is goedgekeurd gaan wij er mee aan de slag. Wij verzorgen zowel het ontwerp als het bestickeren / plakken op locatie.

Ja, wij hebben samples van alle materiaalsoorten. U kunt dus eerst kijken welke materiaalsoort het beste bij uw bedrijf/logo past. 

Om een vrijblijvende offerte te maken hebben wij het volgende nodig:

  • de grootte van het oppervlak
  • de keuze van het materiaal
  • uw ontwerp als u daarover beschikt
  • uw wensen zodat wij hiervoor een ontwerp kunnen maken

Het zelf aanleveren van een eigen ontwerp is zeker mogelijk. Hiervoor krijgt u een voordelige offerte op maat.

De te monteren ondergrond dient zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Zelf zullen we het oppervlakte nog stofvrij maken.

Bijna alles is wel mogelijk. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat het niet te klein wordt. 

IMPRESSIE